Agenda

Hieronder alle geplande evenementen en stadswandelingen door Stadsgids Utrecht. Voor elke stadswandeling vermeld in de agenda kan je je individueel aanmelden: klik op de datum die je graag wilt meelopen.

LIEVER EEN ZELF GEKOZEN TIJDSTIP?  KIJK DAN HIER VOOR ANDERE TIJDSTIPPEN EN PRIVÉTOURS!


 


30 september 2018


JANSKERKHOF STADSWANDELING

Loop mee met de Stadswandeling op- en om het Janskerkhof, en ontdek de sporen van de verdwenen tempel, van de gewelddadige slagers, van de verwoestingen door een verschrikkelijke storm, en nog veel meer.

Prijs: GRATIS Tijd: 13.00 – 14.30 >>LEES MEER


28 oktober 2018


DOMPLEIN STADSWANDELING oude stad

Als je ergens de duizelingwekkende geschiedenis van Utrecht wilt beleven, dan moet je op-, onder- en om het Domplein zijn. Verbaas je over de zuilen van een ondergronds middeleeuws paleis, gruwel van de verschillende drama’s die zich er hebben afgespeeld, en bekijk een écht stuk verborgen Romeinse muur.

Prijs: GRATIS Tijd: 13.00 – 14.30 >>LEES MEER


25 november 2018


SINT-MAARTEN STADSWANDELINGoude stad

Een stadswandeling die langs vele plekken in de binnenstad zal leiden waar Sint Maarten, de beschermheilige van Utrecht, zijn sporen heeft achtergelaten.

Prijs: GRATIS Tijd: 13.00 – 14.30 >>LEES MEER


30 december 2018


HOFJESWANDELINGoude stad

Utrecht herbergt op de meest verrassende plekken doodstille hofjes. Ontdek tijdens deze stadswandeling Utrecht de geheime plekken en de bijzondere verhalen erachter!

Prijs: GRATIS Tijd: 13.00 – 14.30 >>LEES MEER


 


Advertenties