Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Stadsgids Utrecht

Algemeen: Stadsgids Utrecht is een initiatief van stadsgids Luuk Hijne. Een aantal stadswandelingen die via Stadsgids Utrecht worden aangeboden worden door derden uitgevoerd. In dit geval gelden de algemene voorwaarden van de uitvoerende partij. Stadsgids Utrecht staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 59581883.

Bevestiging:
Boek je een stadswandeling bij Stadsgids Utrecht, dan ontvang je per mail een bevestiging van je stadswandeling. Hierop staat op welke datum en op welke tijd de stadswandeling plaatsvindt en waar de stadswandeling begint. De algemene voorwaarden worden per mail meegestuurd.

Betaling: De betaling voor een stadswandeling dien je na ontvangst van de factuur binnen dertig dagen te voldoen.

Aanvangstijd

  • Wees op tijd op het startpunt van de rondleiding aanwezig.
  • Ben je iets later? Bel dan naar 06-13322874. Stadsgids Utrecht houdt zich aan de afgesproken eindtijd.
  • Ben je meer dan 15 minuten te laat, zonder dit telefonisch door te hebben gegeven, dan kan Stadsgids Utrecht de stadswandeling of fietstocht annuleren. In dit geval blijf je verplicht de volledige factuur voor de stadswandeling of fietstocht te betalen.

Maximum aantal personen per gids

  • Voor een stadswandeling geldt een maximum van 20 personen per gids.
  • Voor een fietstour geldt een maximum van 15 personen per gids.

Wijziging aantal personen
Een wijziging in het aantal personen kan tot uiterlijk één week voor de stadswandeling aan ons worden doorgegeven.

Aansprakelijkheid
Deelname aan onze stadswandelingen en fietstochten is voor eigen risico. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor deelname aan het verkeer. De (gids van de) Stadsgids Utrecht kan niet aansprakelijk worden gesteld voor materiële of immateriële schade van de deelnemer opgelopen tijdens een stadswandeling of voor schade door de deelnemer aangebracht aan derden tijdens een stadswandeling. De (gids van) Stadsgids Utrecht kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor beschadigingen of vermissing van eigendommen van de deelnemer.

Annulering

Voor reserveringen geldt het volgende:

  • Reserveringen kunnen tot uiterlijk 2 weken van tevoren kosteloos worden geannuleerd.
  • Bij het annuleren van een reservering tot uiterlijk één week van tevoren wordt 50% van de factuur in rekening gebracht.
  • Bij het annuleren van een reservering in de week voorafgaande aan de stadswandeling of fietstocht wordt 75% van de factuur in rekening gebracht.

Instemming algemene voorwaarden
De algemene voorwaarden gelden vanaf het moment dat Stadsgids Utrecht een bevestiging voor de stadswandeling heeft gestuurd. Deze algemene voorwaarden gaan in op 1 december 2015.