Gratis Stadswandeling Utrecht

cropped-isaac_ouwater_-_utrecht_town_hall_bridge_with_surroundings_-_google_art_project.jpgDe oude binnenstad van Utrecht is fantastisch. Utrecht zit boordevol verrassende locaties waar de verhalen, geschiedenis en legendes nog volop voortleven. Utrecht herbergt onder andere de hoogste kerktoren van het land, fantastische pittoreske grachten en singels, Romeinse opgravingen, middeleeuwse werfkelders, een echt stadskasteel en nog veel meer.

Startplaats Tijd Toegangsprijs p.p.
Domplein, voor het Verzetsbeeld Zie agenda! GRATIS

De toegang is gratis. Meld je door middel van onderstaande knop aan.

Taal: Engels.

(Let op: voor de gratis stadswandeling maximaal 5 deelnemers tegelijk aanmelden. Grotere groep? Klik hier voor de andere stadswandelingen en uitjes.)

AANMELDEN

Veelgestelde vragen:

Het regent. Gaat de tour door? >> Ja. De tour gaat altijd door, weer of geen weer.

Waarom gratis? >> Stadsgids Utrecht organiseert voornamelijk tours voor groepen. Ontzettend leuk, maar op een gegeven moment wilde ik er graag voor zorgen dat de stadswandelingen voor iedereen toegankelijk zouden zijn. Deze open inschrijving voor de gratis stadswandeling is een manier om ook individuele geïnteresseerden te kunnen laten deelnemen. Als de stadswandeling beviel is een bijdrage aan het einde van de stadswandeling welkom, maar absoluut niet verplicht.

Het is nogal druk op het plein. Hoe is de stadsgids te herkennen? De stadsgids is te herkennen aan de foto en staat pal voor het Verzetsmonument op het Domplein:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertenties