Historische Speurtocht

 

historische speurtocht - paginaWil je de historie en de verborgen plekken in Utrecht zelf ontdekken tijdens een spannende tocht? Dan is dit de perfecte activiteit! Stadsgids Utrecht heeft voor u een Historische speurtocht die diep ingaat op de geschiedenis van Utrecht en u zal leiden door de unieke, historische stadskern met bijzondere verhalen, mensen, en plekken.

Er komen zowel speurvragen, opzoekvragen als weetjesvragen aan bod. De groep wordt ingedeeld in clubjes van 3 tot 8 personen. Er wordt gestreden welke groep de meeste punten haalt, en die krijgt natuurlijk een prijs! Jullie krijgen een grote historische kaart van Utrecht mee waar de vraaglocaties zijn. Daarnaast krijgt u de speurtocht met vragen en kleurfoto’s mee, een pen, en een klembord met het vragenformulier.

Aan het einde van de speurtocht sluiten we af in een typisch Utrechts café waar de prijsuitreiking wordt gedaan en kan worden nagepraat onder het genot van een drankje (inclusief in het arrangement).

Tevens is de Historische speurtocht ook een ideale manier om scholieren of studenten te laten kennismaken met de geschiedenis van Utrecht!

Inclusief: begeleiding, prijs voor de winnaar, 1 drankje p.p.

Minimum deelname Tijdsduur Prijs p.p. (excl. btw)
5 personen 3 uur €10,- (vanaf)

De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte. Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan, reserveer hier, of bel me direct: 06-58932969.

RESERVEREN >>      OFFERTE >>