Hofjeswandeling: Evenement

>>AANMELDEN<<

hofjes wandeling utrecht 3 - pagina

Tussen de grachten en historische straten van de binnenstad van Utrecht zijn vele hofjes verscholen. Achter grote hekken of ondoordringbaar lijkende muren zijn monumentale huisjes en prachtig aangelegde tuinen te vinden die door de tijd niet aangetast lijken te zijn. De hofjes die u tijdens de hofjeswandeling Utrecht aandoet zijn misschien wel de mooiste van heel Nederland. Sommige van deze hofjes dateren zelfs uit de veertiende eeuw.
De sfeer van de kloosters en de armenhuizen is in de middeleeuwse hofjes nog voelbaar. En elk hofje heeft zijn eigen verhaal. Stadsgids Utrecht vertelt u de mooiste en meest opmerkelijke details tijdens deze

hofjeswandeling. Geniet tijdens de hofjeswandeling Utrecht van de rust die de hofjes uitademen in de drukte van de stad!

Startplaats Tijd Toegangsprijs p.p.
Domplein, voor het Verzetsbeeld 13.00-14.30 en 15.00-16.30 GRATIS

Meld je door middel van onderstaande knop aan.

>>AANMELDEN<<

(Let op: voor de gratis stadswandeling maximaal 5 deelnemers tegelijk aanmelden. Grotere groep? Klik hier voor de andere stadswandelingen en uitjes.)

Veelgestelde vragen:

Het regent. Gaat de tour door? >> Ja. De tour gaat altijd door, weer of geen weer.

Waarom gratis? >> Stadsgids Utrecht organiseert voornamelijk tours voor groepen. Ontzettend leuk, maar op een gegeven moment wilde ik er graag voor zorgen dat de stadswandelingen voor iedereen toegankelijk zouden zijn. Deze open inschrijving voor de gratis stadswandeling is een manier om ook individuele geïnteresseerden te kunnen laten deelnemen. Als de stadswandeling beviel is een bijdrage aan het einde van de stadswandeling welkom, maar absoluut niet verplicht.

Het is nogal druk op het plein. Hoe is de stadsgids te herkennen? De stadsgids is te herkennen aan de foto en staat pal voor het Verzetsmonument op het Domplein:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertenties