Ik Hou Van Holland – Utrecht

GET EVENTS NEWBen je ook zo gek op Holland? Dan heeft Get Events speciaal voor jou het Hou van Holland Dinerspel.
Ons Hou van Holland dinerspel is een avond vol met entertainment, muziek en lekker eten!
Tijdens dit speldiner combineren wij onze ouderwets gezellige ik hou van Holland Quiz met een verrukkelijk driegangendiner om van te watertanden.

In een restaurant, in hartje Utrecht, hebben wij speciaal voor jullie gezelschap een privézaal gereserveerd, die wij natuurlijk geheel in Hollandse sferen zullen aankleden.
Bij binnenkomst worden jullie hartelijk welkom geheten door onze eigen Linda, deze enthousiaste quizmaster zal de spelregels uitleggen en de teams formeren.

Als de teams zijn geformeerd en de teamcaptains hun plaatsen hebben ingenomen, zal onze quizmaster het startschot geven en kan het Ik Hou van Holland spel in alle hevigheid losbarsten!
Het Ik Hou van Holland spel bestaat uit verschillende rondes, welke tussen de gerechten door zullen worden gespeeld.
Om het echt spannend te maken, zullen wij ook een ronde aan het rad draaien! Dit mag natuurlijk niet ontbreken bij ons Hou van Holland Diner!
Dit Speldiner is ook in andere steden te spelen, neem snel contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw stad.

Ons Hou van Holland Diner is bij uitstek geschikt als onderdeel van een personeelsfeest, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje in Utrecht.

Advertenties