Jacht naar de Mol

vingerafdruk-wie-is-de-molBeleef zelf de spanning van ‘Wie is de Mol’, in Utrecht!

‘Wie is de Mol’ altijd al eens zelf willen beleven? Met vrienden, collega’s, of familie? Dat kan! De binnenstad van Utrecht is daar een uitermate geschikt decor voor. Maak je klaar voor een spannende 3,5 uur volgepakt met psychologische, spannende en ludieke opdrachten in een bruisende, zinderende stad vol symbolen, mysterieuze panden en middeleeuwse grachten.

Het Spel

Jullie worden ingedeeld in teams van 7 tot 10 kandidaten (overigens ook mogelijk voor slechts 1 team), waarna de strijd losbarst. Het team met de hoogste pot krijgt immers de Teamprijs! Maar, wees op je hoede, want in elk team zit een Mol, die er alles aan zal doen de boel de saboteren. De Mol is van tevoren door de organisatie ingelicht hoe hij of zij de opdrachten zo geniepig mogelijk in het honderd kan laten lopen. Niemand is te vertrouwen! Tijdens de dag zijn er verschillende momenten waarop de kandidaten een test moeten invullen, waarop je zal moeten aangeven wie je als Mol verdenkt. Wie aan het einde van de dag de Mol het meest heeft geraden, is de dagwinnaar, en krijgt de Individuele Prijs.

Inclusief:

– Spelbegeleiding en materialen

– Ontvangst op een sfeervolle locatie in Utrecht

– Versnapering voor onderweg

– Prijzen en prijsuitreiking

Minimum deelname Tijdsduur Prijs p.p. (incl. btw)
10 personen* 3,5 uur €13,50

*U kunt ook voor minder personen boeken als u bereid bent om het groepstarief van 10 personen te betalen. Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan, reserveer hier, of bel direct: 06-58932969.

RESERVEREN >>      OFFERTE >>

vorige                                        overzicht                                         volgende