Oude Binnenstad

oude stad - paginaDe oude binnenstad van Utrecht is fantastisch. Utrecht zit boordevol verrassende locaties waar de verhalen, geschiedenis en legendes nog volop voortleven. Utrecht herbergt onder andere de hoogste kerktoren van het land, fantastische pittoreske grachten en singels, Romeinse opgravingen, middeleeuwse werfkelders, een echt stadskasteel en nog veel meer.

Laat je meenemen door de stadsgids naar een fascinerende reis door de geschiedenis. Een veelgehoorde reactie na de rondleiding is dat de Middeleeuwen, de Gouden eeuw en de Romeinse tijd opeens helemaal niet meer als ‘lang geleden’ voelt. Aan het eind van de rondleiding zal je blik op Utrecht voorgoed veranderd zijn.

Aantal deelnemers
Tijdsduur Prijs per groep (incl. btw)
1 tot 30 personen 1,5 uur €90,75

 

RESERVEREN >>      OFFERTE >>

vorige                                        overzicht                                         volgende

15 comments

 1. Hallo Luuk,

  Hartelijke dank voor de leuke en leerzame stadswandeling gisteren. Super leuk om allerlei dingen te horen en ontdekken over Utrecht waar je geen weet van hebt, ook al heb ik jaren in Utrecht gewoond. Je verhaal over de jongen met de witte broden heeft veel ingedruk gemaakt op onze 2 dochters. Leuk dat je hen er zo bij betrok!

  Hartelijke groet,

  Olaf, Marjorie, Mikke en Fiene

  Like

 2. Bedankt voor het volgen van mijn blog.Hier voel ik me dadelijk thuis want steek graag veel op .Knap blog en bijzonder interessante info.Je mag me hier regelmatig verwachten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s