Rondleiding Utrecht?

Kies hieronder uw onvergetelijke stadswandeling Utrecht! De binnenstad van Utrecht is net een museum. Met haar 2000 jaar oude historie is op elke straathoek, huizenrij, en op elke gevel een historisch topstuk te vinden. Een slijpsteen voor Franse soldaten; de grens van het Romeinse castellum; het minuscule verblijf van een middeleeuwse kluizenares; verborgen kloosterhofjes. De zichtbare bewijzen liggen tijdens de stadswandeling Utrecht voor het oprapen. U moet er alleen nog op gewezen worden. Iedere stadswandeling Utrecht maakt de stadsgids op maat, in lijn met uw voorkeuren. En omdat u direct bij de stadsgids boekt, krijgt u dezelfde stadsgids als bij de VVV of evenementenbureaus, maar dan een stuk goedkoper!


OUDE BINNENSTAD      oude stad

Een onvergetelijke stadswandeling Utrecht langs de hoogtepunten van de stad. Zelfs verstokte Utrechters verbazen zich over wat de stad te herbergen heeft!

v.a. €6,- p.p.    Min. deelname: 5 pers.    Duur: 1,5 uur      >>LEES MEER


GEVELSTENEN EN STADSPANDENGevelsteen

Boven vele Utrechtse huizen zijn eeuwenoude gevelstenen ingemetseld, ieder met hun eigen verhaal. Een originele en zeer geliefde stadswandeling!

v.a. €6,- p.p.    Min. deelname: 5 pers.    Duur: 1,5 uur      >>LEES MEER


GRACHTEN EN WERVENgrachten en werven

De Utrechtse Oudegracht en werven zijn uniek in de wereld en UNESCO-Erfgoed. Ga mee op wandelavontuur!

v.a. €6,- p.p.    Min. deelname: 5 pers.    Duur: 1,5 uur      >>LEES MEER


HOFJEShofjes wandeling utrecht 3.png

Utrecht herbergt op de meest verrassende plekken doodstille hofjes. Ontdek tijdens deze stadswandeling Utrecht de geheime plekken en de bijzondere verhalen erachter!

v.a. €6,- p.p.    Min. deelname: 5 pers.    Duur: 1,5 uur      >>LEES MEER


WALKING DINNERwalking dinner

Driegangendiner op drie verschillende locaties gecombineerd met een stadswandeling Utrecht in twee delen. Een bijzondere manier om de stad te leren kennen!

v.a. €48,- p.p.    Min. deelname: 5 pers.    Duur: 5 uur      >>LEES MEER


FIETSTOURfietstour

Ontdek Utrecht per fiets! Met deze rondleiding door de stadsgids ziet u niet alleen de binnenstad, maar ook de mooiste plekken daaromheen.

v.a. €13,- p.p.    Min. deelname: 5 pers.    Duur: 1,5 uur      >>LEES MEER


RONDVAARTrondvaart

De gids laat u tijdens een rondleiding per boot het indrukwekkende Utrecht zien. Utrecht ziet u zo van een wel heel speciaal perspectief!

v.a. €8,- p.p.    Min. deelname: 5 pers.    Duur: 1,5 uur      >>LEES MEER


SPOOKTOCHTspooktocht

Utrecht herbergt vele spoken, ronddolende geesten en gruwelijke moorden. Durf jij deze griezeltocht door oude eeuwenoude straten en stegen aan?

v.a. €6,- p.p.    Min. deelname: 5 pers.    Duur: 1,5 uur      >>LEES MEER