Stadswandeling vol Tragedies

stadswandeling-vol-tragediesDe wekelijkse gratis stadswandeling van Stadsgids Utrecht staat elke week in een ander thema. Het thema voor deze week (zondag 20 november 13.00) is: Stadswandeling vol Tragedies. Geheel in lijn met het Smartlappenfestival dat dit weekend naar Utrecht komt.

De stadswandeling van aanstaande zondag zal, in samenwerking met het Smartlappenfestival, volledig in het teken staan van de verschrikkelijkste tragedies die de binnenstad van Utrecht rijk is. Stadsgids Utrecht neemt u mee naar de ontluisterende plekken, en vertelt het verhaal achter de plaats des onheils. Leer waarom de bouw van de Mariakerk op gruwelijke wijze een kinderleven heeft geëist, wat de catastrofale gebeurtenis na de geheime ontmoetingen op het Domplein was, en hoe een eigenwijze Duitse immigrant de stad tot op de dag van vandaag in verdoemenis bracht.

Kortom: een spannende en tegelijkertijd ludieke manier om de prachtige verhalen en geschiedenis van Utrecht te leren kennen. Meld je via onderstaande knop aan en laat zondag de tranen rijkelijk rollen!

Startplaats Tijd Toegangsprijs p.p.
Domplein, voor het Verzetsbeeld 13.00-14.30 GRATIS

Meld je door middel van onderstaande knop aan.

<AANMELDEN>

Advertenties