Beoordelingen

beoordelingen-4-5-sterren-klein

Dag Luuk,
Vanuit Moordrecht willen we je bedanken voor de gezellige, leerzame, gedeeltelijk geimprovisserde en leuke rit door jouw stad Utrecht. We denken er met heel veel plezier aan terug!
hartelijke groet, Piet en Nicolien

Piet en Nicolien

beoordelingen-5-sterren-klein

Ha Luuk,
Ik sluit me graag bij de opmerkingen van eerdere deelnemers aan. Je weet veel, maar bent vooral ook een goede verteller. Iemand die historische feitjes combineert met leuke anekdotes. Dat maakt het bijzonder. Ik zou iedereen aanraden om met jou de stad Utrecht te gaan verkennen, op welke manier dan ook. Bedankt. Corrie

Corrie van Dam, 29-08-2016

beoordelingen-5-sterren-klein

Luuk was onze gids tijdens een walking dinner met collega’s. Iedereen was meer dan tevreden. Hij is charmant en leuk om naar te luisteren. Ik heb zelf jaren in Utrecht gewoond en dan is het leuk deze stad op zo’n manier met deze gids opnieuw te ervaren.

Loes, 29-06-2016

beoordelingen-5-sterren-klein

Regenachtig was onze tocht, haastend van de ene overkapping naar de ander. Daar stonden tegenover de boeiende verhalen uit het verleden van de Utrechtse binnenstad. Het waren deze verhalen die onze kijk op de binnenstand een historische dimensie gaven. Zo hoort we het verhaal van zuster Berteke, die omstreeks 1500 ingemetseld was in een cel van 2×4 m om boete te doen voor wat haar vader had misdaan. Nu niet meer voor te stellen. Er kwam nog veel meer zoals het verhaal van de Kei van Amersfoort, de geschiedenis van het Neude etc.
Bedankt Luuk voor je verhalen, waaruit je betrokkenheid bleek met de geschiedenis van het centrum van Utrecht en de mensen, die er toen leefden. We verlieten de stad anders dan dat we gekomen waren. Overigens was toen ook de zon weg terug.

Wim en Corrie de Brabander Wageningen, 28-06-2016

beoordelingen-4-5-sterren-klein

zaterdag 25 juni 2016 mochten we met Luuk mee op de fiets door Utrecht.
we hebben een rondleiding gehad en hij wist veel te vertellen op een boeiende manier.
we hebben genoten ondanks de regen die er viel😀. Luuk nog hartelijk dank namens ons 8.

Toos, 27-06-2016

beoordelingen-5-sterren-klein

Afgelopen zaterdag heeft Luuk onze jaarclub meegenomen op de spooktocht. Ondanks dat wij al een paar jaar in Utrecht wonen, wist hij ons te verrassen met (spook)verhalen, zagen we details op plekken die we vrijwel dagelijks passeren en kwamen we in hofjes waarvan wij geen weet hadden. Een hele leuke avond, en een aanrader voor iedereen!

Michelle, 14-06-2016

beoordelingen-4-5-sterren-klein

Ook al ken je Utrecht al jaren, toch weet Luuk je hofjes te tonen waarvan je geen idee had. Erg leuk en leerzaam!

Charlotte, 13-06-2016

beoordelingen-5-sterren-klein

Afgelopen zaterdag met zussen en dochters een leuke stadswandeling gemaakt door de hofjes van Utrecht. Een leerzame en vooral ongedwongen manier van rondleiden door stadsgids Luuk Heijne, een aanrader voor personen die voor een betaalbare prijs en op een leuke manier Utrecht willen ontdekken.

Marjolein de Keijser, 12-06-2016

beoordelingen-4-5-sterren-klein

Hi Luuk, bedankt voor de interessante en gezellige stadswandeling en kroegentocht vandaag. Je hebt veel kennis van de geschiedenis van Utrecht en je kunt het boeiend overbrengen. Ik zal je zeker aanbevelen bij mijn vrienden.

Marleen, 06-06-2016

beoordelingen-5-sterren-klein

Hoi Luuk,

Wij hebben gisteren een super middag gehad en ook nog leerzaam. Heel erg bedankt voor de leuke rondleiding door Utrecht op de fiets.

Kirsten, 05-06-2016