Uitjes

Kies hieronder uw onvergetelijke stadswandeling Utrecht! De binnenstad van Utrecht is net een museum. Met haar 2000 jaar oude historie is op elke straathoek, huizenrij, en op elke gevel een historisch topstuk te vinden. Een slijpsteen voor Franse soldaten; de grens van het Romeinse castellum; het minuscule verblijf van een middeleeuwse kluizenares; verborgen kloosterhofjes. De zichtbare bewijzen liggen tijdens de stadswandeling Utrecht voor het oprapen. U moet er alleen nog op gewezen worden. Iedere stadswandeling Utrecht maakt de stadsgids op maat, in lijn met uw voorkeuren. En omdat u direct bij de stadsgids boekt, krijgt u dezelfde stadsgids als bij de VVV of evenementenbureaus, maar dan een stuk goedkoper. Zonder zorg, en dezelfde kwaliteit!


OUDE BINNENSTAD WANDELING      oude stad

Een onvergetelijke stadswandeling Utrecht langs de hoogtepunten van de stad. Zelfs verstokte Utrechters verbazen zich over wat de stad te herbergen heeft!

€90,75 per groep    Duur: 1,5 uur    >>LEES MEER


GEVELSTENEN WANDELINGGevelsteen

Boven vele Utrechtse huizen zijn eeuwenoude gevelstenen ingemetseld, ieder met hun eigen verhaal. Een originele en zeer geliefde stadswandeling!

€90,75 per groep    Duur: 1,5 uur    >>LEES MEER


GRACHTEN EN WERVENgrachten en werven

De Utrechtse Oudegracht en werven zijn uniek in de wereld en UNESCO-Erfgoed. Ga mee op wandelavontuur!

€90,75 per groep    Duur: 1,5 uur >>LEES MEER


HOFJESWANDELINGhofjes wandeling utrecht 3.png

Utrecht herbergt op de meest verrassende plekken doodstille hofjes. Ontdek tijdens deze stadswandeling Utrecht de geheime plekken en de bijzondere verhalen erachter!

€90,75 per groep    Duur: 1,5 uur    >>LEES MEER

 


FILMWANDELINGGevelsteen

Wist je dat vele bekende films in Utrecht zijn opgenomen? Deze stadswandeling, zal je, aan de hand van de fragmenten op een ipad, doen verbazen over het Hollywoodgehalte van Utrecht!

€90,75 per groep    Duur: 1,5 uur   >>LEES MEER


KAREL V STADSWANDELINGoude stad

Een onvergetelijke stadswandeling Utrecht langs de onuitwisbare sporen die de Habsburgse Keizer Karel V in Utrecht achtergelaten heeft.

€90,75 per groep    Duur: 1,5 uur >>LEES MEER


WINTERWANDELING UTRECHT

Laat je in het koude, winterse weer verwarmen door de Winterwandeling van Stadsgids Utrecht, en laat je meenemen op ontdekkingstocht langs de mooiste locaties met winterverhalen en -geschiedenis.

€90,75 per groep    Duur: 1,5 uur >>LEES MEER


SINT-MAARTEN STADSWANDELINGoude stad

Een stadswandeling die langs vele plekken in de binnenstad zal leiden waar Sint Maarten, de beschermheilige van Utrecht, zijn sporen heeft achtergelaten.

€90,75 per groep    Duur: 1,5 uur >>LEES MEER


STADSWANDELING VOL TRAGEDIESoude stad

Een onvergetelijke stadswandeling Utrecht langs de plekken des onheils van de binnenstad, in samenwerking met het Smartlappenfestival. Meld je aan en laat de tranen rijkelijk rollen!

€90,75 per groep    Duur: 1,5 uur >>LEES MEER


STADSWANDELING MARIAPLAATS

Laat je versteld doen staan van de verborgen opgravingen, geheime tekens in nissen van panden, en unieke monumenten die de Mariaplaats te bieden heeft. Stadsgids Utrecht vertelt de verhalen erachter.

€90,75 per groep    Duur: 1,5 uur >>LEES MEER