Walking Dinner

Walking Dinner Utrecht

Een Walking Dinner is een geweldige manier om de stad op een bijwalking dinner - paginazondere manier te leren kennen! Tijdens deze avond bezoeken we drie verschillende huiselijke en eigentijdse restaurants en kunt u uit verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten van de kaart kiezen.

Stadswandeling tussen de gangen door

Tussen de gangen door doen we twee keer stadswandeling van ongeveer een uur. Dan vertelt Stadsgids Utrecht u bijzondere verhalen en anekdotes over Utrecht. Kortom, een heerlijk avondje happen en stappen in Utrecht! Deze culinaire tour is ideaal als bedrijfsuitje (ook met een grote groep), groepsuitje of familie-uitje.

Veruit de goedkoopste van het land, beste beoordelingen

De Walking Dinners die u boekt bij Stadsgids Utrecht zijn veruit de goedkoopste van het land, met de beste beoordelingen. Hoe dat komt? U boekt direct bij de stadsgids, en de betalingen voor de gangen gaan rechtstreeks naar de restaurants, zonder tussenpersonen. Daarnaast kent de stadsgids als geen ander de meest unieke eetgelegenheden van de stad.

Voorgesteld programma:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Rondleiding
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Rondleiding
22.00 – 22.30 Nagerecht

Aantal deelnemers
Tijdsduur Prijs per groep (incl. btw)
1 tot 30 personen* 5 uur €120,-**

*U kunt ook voor minder personen boeken als u bereid bent om het groepstarief van 10 personen te betalen. Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan, reserveer hier, of bel direct: 06-58932969.

** De prijs is inclusief gids en reserveringen, en exclusief dinerkosten. De gemiddelde kosten per persoon van de drie gerechten samen zijn €27,-. De facturen worden gebundeld per mail verstuurd. Op deze manier kan de beste kwaliteit voor de laagste prijs worden gegarandeerd.

RESERVEREN >>      OFFERTE >>

vorige                                       overzicht                                         volgende

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s